DESPRE NOI

DEMARCO S.R.L. a luat fiinţă ca o societate cu capital privat românesc al cărei domeniu principal de activitate îl constituie producția de confecții bărbați.În gama produselor noastre numărându-se costume, sacouri, pantaloni, geci și paltoane bărbătești.
Societatea noastră acoperă, prin produsele sale, o gamă largă de vestimentație masculină pentru toate sezoanele.
DEMARCO S.R.L. reprezintă un stil care exprimă noi forme de eleganță masculină, prezentându-se ca un brand ce a evoluat în decursul anilor și care în fiecare sezon combină inovația, creativitatea și calitatea oferind clienților săi produsul dorit.
Știm că ne recomandă calitatea produselor noastre și de aceea investim în dotări moderne, pentru a putea fabrica confecții textile pentru bărbați de excepție! Pentru noi fiecare client mulțumit înseamnă oportunitatea unei noi afaceri.
Scopul DEMARCO S.R.L. este tratarea cu respect și profesionalism a tuturor clienților care doresc să-și afirme eleganța și bunul gust estetic prin creațiile noastre și de aceea continuăm să producem și să inovăm costume bărbătești după ultimele tendințe ale modei și din cele mai bune materiale oferite de cei mai de profil producători

dsc_04031